De duurste verzekerde lichaamsdelen van celebs

Celebs door Vrouwen redactie

Een verzekering hebben we allemaal. Ziektekosten, inboedel, of reisverzekering, erg spannend is het allemaal niet. Celebs hebben dan wel weer aparte verzekeringen. Dat geldt niet alleen voor hun peperdure auto’s, ook lichaamsdelen worden verzekerd voor miljoenen euro’s. Op billen, tongen, stembanden, zelfs op sperma wordt een bedrag gezet.

In 2007 deed Rihanna een campagne voor Gilette. Haar benen werden toen verzekerd voor 1 miljoen dollar.


Miley Cyrus stak een keer haar tong uit, en een paar maanden later weten we niet anders dan dat ze dat doet. Ze staat bijna niet meer op de foto zónder uitgestoken tong. Het gerucht gaat dan ook dat Miley haar tong verzekerd heeft voor 1 miljoen dollar. Aangezien je ook een tong nodig hebt om te zingen zou het niet een hele rare verzekeringsstap zijn.


David Lee Roth (op de foto in 1986) verzekerde zijn sperma voor 1 miljoen dollar. Niet zo vreemd als je kijkt naar alle vrouwen met wie hij het bed deelde.


Kylie Minogue wil op 46-jarige leeftijd het zekere voor het onzekere nemen en verzekerde haar achterste voor een slordige 5 miljoen dollar.


Bruce Springsteen verzekerde zijn stem voor 5,7 miljoen dollar. Dat is niet veel vergeleken met zijn vermogen (200 miljoen dollar), maar toch best een flink bedragje.


Daniel Craig, sinds een paar jaar de nieuwe James Bond, besloot zijn hele lichaam maar te verzekeren voor een bedrag van 8 miljoen dollar. Omdat Craig voornamelijk zijn eigen stunts doet, wordt hij voor elke Bondfilm apart verzekerd.


Ze kan natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje: Kim Kardashian. De reality ster heeft haar kont verzekerd voor 21 miljoen dollar.


Adam Lambert doet er nog een schepje bovenop. Zijn management heeft zijn spraakspieren verzekerd voor 47 miljoen dollar. Daar worden we stil van...


Cristiano Ronaldo laat iedereen in deze lijst ver achter zich. Vanzelfsprekend heeft hij zijn benen laten verzekeren voor het gigantische bedrag van 147 miljoen dollar.

Bron, bron, Reporters