Nepdokter spoot een mix met cement in billen van vrouwen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Eindelijk staat ze voor de rechter, Oneal Ron Morris, ook wel de cementdokter genoemd. In 2011 werd ze voor het eerst opgepakt nadat een vrouw melding had gemaakt van giftig materiaal dat Oneal in haar kont had gespoten, maar Oneal werd al snel weer vrijgelaten. Pas toen er nog iemand melding maakte van verminking door plastische chirurgie was de politie serieus. Helaas overleed niet lang daarna een vrouw omdat haar lichaam de ingespoten siliconen ging afstoten.

De politie kwam er toen pas achter dat Oneal een mengsel van siliconen, olie, mineralen, superlijm, cement en Fix-A-Flat (om autobanden te repareren) in het lichaam van haar slachtoffers spoot. Die slachtoffers waren vooral mannen die zich door illegale chirurgie om wilden laten bouwen tot vrouw. De cementmengsels zijn in wangen, lippen, borsten en billen gespoten.

Hoewel Oneal al in de gevangenis een jaar gezeten heeft komt ze nu opnieuw voor de rechter, en heeft al een boete van 40.000 dollar gekregen voor het chirurgisch opereren zonder diploma.

Oneal Ron Morris, de nepdokter.

Een van haar slachtoffers is transgender Rajee. In haar wangen, lippen, dijen en billen werd het giftige goedje toegebracht. Dokters vrezen voor haar gezondheid maar hebben gelukkig wel al de twee bobbels op haar wangen kunnen verwijderen.

Bron