Interessante nieuwe penis feitjes

Lifestyle door Vrouwen redactie

Stiekem weten we natuurlijk al heel wat over het mannelijke geslachtsdeel, maar soms komen er weetjes over de piemel voorbij die toch nog nieuw voor ons zijn. Wist jij bijvoorbeeld al dat een penis korter kan worden? Best belangrijke informatie, dachten wij zo. Lees hier de dingen die wij vandaag weer hebben geleerd over zijn kleine Willy.

1. De grootste menselijke piemel is maar liefst 34,3 centimeter lang. Je bent niet de enige die dat flink vindt, de man is vanwege de enorme lengte namelijk benaderd om in pornofilms te spelen, maar heeft dit geweigerd.

2. Als de piemel niet gebruikt wordt, kan hij zo’n 1 a 2 centimeter krimpen. Stiekem is dit best een goed smoesje voor mannen die seks willen: “Schatje, je wilt toch niet dat hij kleiner wordt?”.

3. Niet alleen minimaal gebruik kan de penis doen krimpen, ook roken is niet goed voor zijn pielemans. Ook deze vieze gewoonte kan er namelijk voor zorgen dat hij tot 1 centimeter kleiner wordt.

4. Er zijn echt mannen die zichzelf kunnen pijpen. Het zijn er niet eens heel weinig, maar liefst 1 op de 400 mannen is flexibel genoeg om dit kunstje uit te voeren.

5. Er is een vis met een piemel aan zijn hoofd. Huh wat? Ja. Een vis met een piemel aan zijn hoofd. Hij heet Phallostethus cuulong. Hoe dat eruit ziet? Tja, als een vis met een piemel aan zijn hoofd... What more can we say.

6. Tijdens het missionarisstandje staat de penis niet recht, maar heeft hij de vorm van een boemerang. Krom, dus.

7. Een theelepeltje met sperma bevat 7 calorieën.

8. Dokters kunnen maar liefst 23000m2 aan huid verkrijgen van de besnijdenis van baby’s (allemaal bij elkaar opgeteld, uiteraard). Deze huid wordt gebruikt om slachtoffers met brandwonden te helpen.


Bron. Afbeeldingen: bron, bron en bron