7 dingen die selfie stick types doen

Vrije tijd door Mariëlle

Een selfie, horen we dat woord niet nét even te vaak? En waarom maak je een selfie? Om op te scheppen over je nieuwe schoenen, kekke outfit, of waar je wel niet uithangt? of omdat je jezelf zo knap vindt? Vind je het leuk om naar jezelf te kijken? EN dat met de hele wereld te delen, want anders loop je gewoon naar de spiegel toch? En toch zitten die selfies best ingewikkeld in elkaar. Je moet uitkienen dat alles wat je erop wilt hebben binnen het beeld past. Dus hebben de selfie-ervaringsdeskundigen selfies naar een hoger niveau getild. En wel met een selfie stick. Wauw, daarmee kun je gewoon je HALVE lijf op de foto zitten zonder dan je een arm in beeld hebt. Nu lijkt het net alsof anderen de foto van je hebben gemaakt. Top! Want dan lijkt het dus alsof jij zo geweldig bent dat mensen jou op de foto willen zetten. He-le-maal geweldig. En diezelfde selfie-ervaringsdeskundigen hebben bepaalde manieren. Noem het maar de etiquette van de selfiewereld. Dit zijn de 7 dingen die alle -ALLE- selfie stick types doen.


1. Vaak trekken ze een gênant gezicht. En het ergste? Dat hebben ze geoefend in de spiegel!


2. Ze doen ze gekste dingen, delen dat met de hele wereld en vinden dat nog leuk ook! Onder het mom "kijk mij eens gek zijn".


3. Op de gekste plekken.


4. Met het kiezen van hun vakantiebestemming houden ze er al rekening mee dan het wel mooi op de selfie moet staan. Sowieso.


5. De echte fanatiekelingen kennen altijd iemand die bekend is - al dan niet via het internet. Het liefste taggen ze diegene in elke willekeurige post in de hoop dat die bekende persoon reageert zodat ie-dereen kan zien dat ze een connectie hebben. En het allerliefste maken ze een -jawel- selfie met een bekend persoon.


6. Ze zetten niet alleen zichzelf op de foto. Nee, soms krijgen andere onderwerpen voorrang zoals super, super, super gezond eten, smoothies (want dat is hip) en huisdieren. En bij voorkeur katten. Dat laatste is helemaal terecht. Want katten zijn cool.


7. Ze hebben altijd make-up op ook al vermelden ze #wokeuplikethis. Ja we kennen die hashtag... ahwr... betrapt.


Bron, bron, bron, bron, bron, bron bron, bron