17-jarige ondergaat de allereerste penisverkleining ooit

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Waarschijnlijk hebben we allemaal wel eens een mailtje in onze spam inbox gekregen met de aanbieding om onze penis te vergroten. Wij als vrouwen hebben daar natuurlijk vrij weinig aan, maar ook deze jongen moest bij het idee al huiveren. Waar de meeste mannen zich af en toe zorgen maken of hun penis wel groot genoeg is, kon deze jongeman van slechts 17 jaar oud niet wachten tot zijn piemel een maatje kleiner gemaakt kon worden.

De chirurg vertelt dat hij sprakeloos van het verzoek van de jongen was, deze vroeg hem namelijk of hij zijn penis kleiner kon maken, iets wat de uroloog nog nooit in zijn carrière gehoord had.

Uiteindelijk bleek het niet zo gek dat de Amerikaanse jongen ongelukkig was met de afmetingen van zijn piemel, deze leek namelijk volgens een van de artsen het meest op een rugbybal. De penis in kwestie was bijna 18 centimeter lang en maar liefst 25 centimeter in omtrek. Wanneer de jongen een erectie kreeg werd zijn penis niet nog groter, maar werd deze alleen nog harder.

Vanwege zijn enorme geslacht, kon hij geen seks hebben en was sporten heel lastig voor hem. Ook was zijn penis altijd zichtbaar onder zijn kleding.

De oorzaak van het misvormde geslachtsdeel was dat de jongen veel last had van ongewenste erecties, doordat abnormale bloedcellen de bloedvaten blokkeerden. Na het ondergaan van de allereerste penisverkleining ooit is de jongen ontzettend gelukkig. Zijn penis is nu nog steeds iets groter dan die van de gemiddelde man, maar al een stuk handelbaarder dan vroeger.

Ken je toevallig iemand met een ietwat enorme piemel? Helaas kan deze niet zomaar kleiner worden gemaakt, er moet namelijk een medische reden voor zijn wil een operatie zoals deze uitgevoerd worden.

Bron en bron