Valentijnsbrunch bij Starbucks

Eten door Vrouwen redactie

Hartjes in overvloed, romantische kaarsen, rode ballonnen, girly things, volop lekkers, en voorál heel veel koffie tijdens de coffee tasting! Wij waren er vrijdag bij: ‘I just want to espresso my love’, de Valentijns brunch van Starbucks aan de Ferdinand Bolstraat. We maakten onder meer kennis met de nieuwste espresso, de Carrot Lemon Cake, het Salted Caramel Cookie, en nog veel meer... Als kers op de taart proefden we bovendien het nieuwe Oats & Nutella Cookie! Zoetsappig, zo voor Valentijn. Ons hoor je niet klagen!



Starbucks’ nieuwste espresso, a piece of heaven
Tijdelijk in het assortiment bij Starbucks, om je de donkere wintermaanden door te helpen: De nieuwe Colombia Nariño Origin Espresso. Alsof het uit de lucht is komen vallen, en wel van 2.000 meter hoogte. Ja, echt! Hier ligt de oorsprong van de speciale koffieboon. Het koffieplantje groeit op een vulkanische bodem in Colombia, waaraan zij haar fijne smaak te danken heeft. Een explosie aan smaken: Een sterke, maar toch soepele, nootachtige smaak. Dat is waarmee wij onze vrijdagmorgen startten. Meteen goed! Een perfecte, nieuwe twist voor je Starbucks favorite.

Ook on cloud nine na je eerste kop? Goed nieuws! Bij alle Starbucks filialen is de nieuwe blend verkrijgbaar. De barista maalt de bonen speciaal en kosteloos voor je, zodat je thuis verder kunt genieten van de bijzondere espresso.


Voor de health freaks onder ons
Vanaf nu is ook de suikervrije karamelsiroop verkrijgbaar, voor een weloverwogen zoete smaak in je drankje naar keuze. Ben je weg van de winterse Classic Hot Chocolate? Probeer ’m eens met minder slagroom en vraag de barista om magere melk. Ook is de Chai Tea Latte goed te combineren met magere melk. De zoete Caramel Macchiato wordt gemaakt met een shot espresso, gestoomde melk, vanillesiroop en een scheut karamelsiroop om hem af te maken. Tip: Kies eens voor de suikervrije siroop met magere of sojamelk. Ook heerlijk met de nieuwste espresso uit Colombia!


By the way: Neem je je eigen mok of tumbler mee? Dan krijg je 0,30 eurocent korting.



Bron: Starbucks