Knappe Australiër adopteert lieve puppy

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Puppy Raffa uit een Australisch dierenasiel in Melbourne heeft vorig weekend een wel heel aangenaam nieuw huisje gekregen. Een thuis waar menig vrouw wel mee zou willen ruilen. Het was hottie Ben Henderson die besloot de pup, die bijna net zo knap is als hijzelf, mee naar huis te nemen. Het dierenasiel plaatste, net als anders, een foto van het baasje met zijn lieve aanwinst. Niet geheel onlogisch, leverde dit het asiel wel héél veel gratis publiciteit op. Waarom?

Hierom!

Vrouwen vielen massaal voor de knappe Aussie met zijn cutie. Met zijn tweeën vielen ze erg in de smaak bij de vrouwelijke fans. ‘Kunnen we hem ook adopteren?’ en ‘Mag ik hem anders mee naar huis nemen?’, waren opmerkingen die de groupies maakten. De kersverse hondenbezitter is inmiddels al meer dan 17.000 keer geliked op Facebook.


Is de roem hem naar het hoofd gestegen? Dat niet, gelukkig. Hij blijkt de verloofd te zijn met Alisha Howell. Sorry dames! Het stel kan er wel om lachen. Om er nog een schepje bovenop te doen plaatste de uitverkorene op Facebook een foto van haar verlovingsring met de volgende tekst: ‘Sorry ladies he put a ring on it!’.


Gelukkig maakt dat hem niet minder handsome en puppy Raffa wordt er ook niet minder schattig van!

Bron Bron Bron Bron