Oma heeft seks met 3000 mannen tijdens huwelijk

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De nacht dat ze seks met veertien verschillende mannen in één nacht had. Dàt was toen de Britse Marie Calvert er achterkwam dat ze de tel kwijt was geraakt van haar aantal sekspartners. Inmiddels is de gehuwde 63-jarige naughty grandma eruit: Ze heeft de lakens gedeeld met 3000 mannen. "En ik ben nog altijd gelukkig getrouwd!", aldus de ondeugende oma.

Pas op haar 28e ontdekte Marie haar verborgen passie voor seks. Voor die tijd had ze slechts het bed gedeeld met één man, haar man. Dat dan weer wél. "Voor ons zijn seks en liefde twee verschillende dingen en vinden we het prima om het bed te delen met anderen. Het is nogal onnatuurlijk om zestig jaar lang seks te hebben met maar één persoon", vindt de stouterd. Spijt heeft ze wel, van één ding: "Ik had er al veel eerder aan moeten beginnen."

But why?! Nou… Omdat het haar hobby is. Zo houdt de ene oma van breien en yoga, de ander van badminton, en Marie, ja voor Marie is seks de beste vrijetijdsbesteding. "Het is mijn passie. Ik ben geen prostituee, want ik heb geen seks tegen betaling", aldus de Brit. "Het is opwindend en aangenaam", daar heeft de zestiger een punt, maar tóch…

Ze heeft kortgeleden een knieoperatie gehad en loopt nu met een stok. Haar hobby zet ze even op een lager pitje. Take it easy Marie! "Ik heb nog steeds dezelfde seksdrive, maar ik ben iets meer relaxed nu." Als mannen haar nu nog aantrekkelijk vinden: "Nou, waarom niet?!"

And she lived happily ever after…

Bron Bron Bron Bron