Fabulous de laatste winterweken door

Gezicht door Vrouwen redactie

Summer is on it’s way! De Beautybox richt zich deze maand dan ook voorzichtig op de warmere seizoenen. Toch houdt ze rekening met de koude temperaturen, die ons nogal eens weten te verrassen in februari. Een portie goede huidverzorging staat daarom centraal. Aloë Vera, hydratatie, styling, cosmetica... Overal is weer aangedacht door het Beautybox-team.


Lipsi Cosmetics – Aphrodite Powder Combat Grease 20 ml - €20,00
New kid on the block! In Amerika al razend populair, nu probeert de absorberende gezichtspoeder de Europese markt te veroveren. Het wondermiddeltje absorbeert overtollig talg, waardoor je huid straalt, met een matte afwerking. Geschikt voor alle huidtypen en ideaal als poeder-basis, of als afwerking van je perfect gelukte make-up look!

Rituals – Sakura Spring Douche Olie – Full size €8,50
De wijzen komen uit het oosten, daarom nemen we je even mee! Het is weer Rituals-tijd. Een bijzondere geursensatie van organische Rijstmelk en oosterse Kersenbloesem. Eerst een heerlijke olie, daarna verandert ze op je huid in zijdezacht schuim. Heerlijk om je dag mee te beginnen, of af te sluiten! Et voilà, de comeback van je babyhuidje, met een beetje hulp van Rituals dan…

Ziaja – Goat’s Milk Nightcream – Full size €6,99
Há! Je hebt meer gemeen met geitenmelk dan je dacht. De pH waarde van geitenmelk is namelijk bijna gelijk aan de pH waarde van jouw huid. Daarom wordt deze nachtcrème bijzonder goed opgenomen door de huid en dringt het tot in de diepere huidlagen door. Onze huid wordt gehydrateerd, en jawel: strakker!

Anatomicals – Hand Lip Duo – Full size €5,95
We all love Aloe Vera! Het Britse cosmeticamerk Anatomicals heeft het perfecte tubetje voor ons geproduceerd. Een combi: Voedend voor je lippen én handen. Zo blijft ook de laatste winterweken onze huid barstjes en kloofvrij.

Toni & Guy – Extreme Hold Hairspray – 250 ml €11,99
Als kers op de taart: één van de bestsellers van ons favorite brand! De firm hold spray van Toni en Guy is perfect voor in elke tas. Met haar handige formaat voorziet de spray je van de nodige touch-ups wanneer het jou uitkomt.

Deze box is niet meer te bestellen. Maar! Natuurlijk maken we je niet blij met een dode mus. Hebben we je lekker gemaakt? En zie jij het wel zitten om iedere maand zo’n heerlijk verrassingspakket met speciaal geselecteerde beauty items in ontvangst te mogen nemen? Je kunt je inschrijven voor de volgende box op Beautybox.nl. Go get it!