Bizarre snacks uit het buitenland

Eten door Vrouwen redactie

We zijn dol op een lekkere snack op z’n tijd, en we zijn absoluut niet de enige. Waar wij gek zijn op bitterballen en stroopwafels, hebben de niet-dutchies in de wereld vaak nog nooit van deze snacks gehoord. Gelukkig voor ons, zijn sommige buitenlandse snacks in Nederland ook niet zo bekend, want hoeveel wij ook van tussendoortjes houden, deze snacks komen er bij ons dus niet in.

In China zijn ze zo gek op eendeneieren, dat ze ze niet alleen als snack eten, maar ook heerlijk bij het ontbijt. Kun je het je voorstellen, net uit bed en dan zoiets voorgeschoteld krijgen?

Sommige mensen zijn schijnbaar echt gek op jus, zo gek, dat ze het liefst de hele dag door die geweldige smaak van jus in hun mond hebben. Special voor die mensen, zijn er snoepjes met jus-smaak, jammie.

Fish and Chips kennen we vooral uit Engeland, maar Australië besloot een stapje verder te gaan en Fish and Chips ijs te maken.

Wij zijn gek op chocolade en dus ook gek op KitKat. In Japan vonden ze de normale KitKat toch een beetje saai, dus hebben ze daar KitKat met Wasabi smaak.

Een boterham smeren teveel moeite? Ga dan voor een broodje in blik!

In Engeland zijn ze gek op Spotted Dick. Wellicht een beetje een vreemde naam voor niervetpudding met rozijntjes.

We houden allemaal wel van een plakje kaas, worstje of vis. Dit lijkt misschien het ideale moment om die drie dan samen te voegen tot een Cheese fish sausage, maar dat is het dus niet.

Hoeveel likjes kost het om bij het midden van je lolly te komen? Daar wil je bij deze lollies dus echt nooit achterkomen.

Bron en bron