Opa (89) helpt kleinzoon (21) aan vrouwelijke dates

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Kleinzoon Ethan is creatief met het ontmoeten van dames. Of weet hij zich geen raad meer? Anyway… Hij gebruikt opa als hulplijn! Samen met zijn grootvader maakt hij een nepprofiel aan op Tinder, met foto’s uit de jeugd van opa Joe. Waar zijn gezicht nog niet geplooid is en de grijze haren nog een dos donkere manen waren. Joe geeft op Tinder aan dat hij 21 jaar en filmmaker is.

De matches stroomden binnen. Opa Joe krijgt de smaak te pakken en swiped naar links en rechts met zijn bijna negentig jaar oude wijsvingertje. Uiteindelijk maakten grootvader en kleinzoon een selectie en planden dates voor Joe. Ook gaf hij aan dat iedere date vastgelegd zou worden voor een filmproductie van hem. Het vrouwelijk schoon gaat ermee akkoord en doft zich op voor hun catch.

We hebben het allemaal wel een meegemaakt. Je swiped naar rechts en… Match! Je checkt zijn profiel nog even en stuurt hem een flirty berichtje. Jullie besluiten elkaar te ontmoeten, en ja hoor. Het was het toch allemaal nét niet: Iets dikker, wat kleiner en een beetje ouder dan op de foto’s. Maar meestal niet 68 jaar ouder. Dat overkwam deze single ladies. De dames verwachtten een handsome date aan te treffen in het restaurant. In plaats van Tinderhottie Joe, ontmoetten ze een opa van 89 jaar.

Charmant is hij wel, dat moeten we hem nageven. De grijsaard sjanst erop los, brengt serenades, vleit de dames, weet ze stuk voor stuk te charmeren en tovert een lach op hun gezicht. Hij rapt zelfs voor de verraste vrouwen. Mr. Grey is er niets bij…

Aan het einde van de date komt knappe kleinzoon Ethan de date verstoren en knoopt een gesprek aan. Hij geeft opa de schuld dat hij altijd stiekem op zijn Tinderaccount gaat om dates te scoren, terwijl oma thuiszit en van niets weet. De ladies, Joe en Ethan kunnen er wel om lachen. Wij ook!

Bewonder hier de skills van opa…

Bron Source Bron Bron Bron