5 Plekken die je moet bezoeken met je lover & Win: reischeque €250,- Eliza was here!

Reizen door Vrouwen redactie

Is er iéts romantischer dan je grote liefde een reisje kado geven? Met z’n tweetjes een hele week doorbrengen op een romantische bestemming - het kan slechter… Niet alleen tippen we de meest leukste plekjes waar je op en top romantisch kunt genieten, ook geven we een reischeque van Eliza was here ter waarde van €250,- weg. Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken!

Elounda Eleon Villas, Kreta
Niet alleen heb je bij dit verblijf een privézwembad, ook heb je een eigen tuin die daarop uitkijkt. Elounda Eleon Villas is heerlijk kleinschalig, dus je bent met z'n tweeën volledig in jullie eigen bubbel. Het strand is op een steenworp afstand - wat natuurlijk schreeuwt om een romantisch skinny dip-avontuur...

Villas Molivos Castle, Lesbos
Ook in Griekenland, maar op een ander eiland, Lesbos, liggen de Villas Molivos Castle. Het zijn ook letterlijk kasteeltjes, en het dorpje Molivos stikt van de gezellige winkeltjes en restaurantjes. De infinity pool tovert direct een glimlach op je gezicht, en anders doet de poolbar die gevuld is met de lekkerste drankjes dat wel. Kijk nou zelf; hier wil je toch zíjn met je lover?

Casa Elisa, Alicante
Eigenaresse Cathy ontvangt jullie met alle liefde in haar droomverblijf vlakbij de Spaanse Costa Blanca. Casa Elisa ligt hoog in de bergen, wat een verbluffend uitzicht garandeert. Hier hoeft niets, mag alles, en is de wereld van jullie tweeën. Heer-lijk!

Cortijo Bravo, Andalusië
Wanneer je houdt van uitgebreid ontbijten met uitzicht op de prachtige olijfgaarden die Andalusië rijk, dan is Cortijo Bravo jouw paleis. Letterlijk, want het majestueuze gebouw is gebouwd door een markies die er zelf ook nog woont. Een lekkere slome siësta aan het zwembad is trouwens ook een aanrader.

Quinta a Borboleta, Algarve
Quinta a Borboleta was ooit een vervallen boerderij op een heuvel die vernoemd werd naar de vele vlinders die er altijd omheen cirkelden. Inmiddels is de Quinta opgeknapt en is het een van de meest romantische locaties van de streek geworden. Geloof je ons niet? Ga maar eens in de jacuzzi zitten met een glaasje champagne, kijk naar de vlinders en laat je verrassen.

Welke van deze romantische bestemmingen zou jij graag bezoeken met je lover? Vul hieronder het deelnameformulier in en maak kans op de reischeque van maar liefst €250,- van Eliza was here die we mogen weggeven!