Vrouw met object IN haar gezicht shockeert doktoren

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De Mexicaanse, 32-jarige Karla Flores leefde een vrij normaal leven en werkte als een seafood verkoopster op een markt in Mexico. Op een dag veranderde alles… Ineens hoorde ze een knal. Flores schrok en draaide zich om, maar ze voelde tegelijkertijd een harde klap in haar gezicht. Het enige wat ze daarna nog weet, is dat ze in het ziekenhuis lag. Met een granaat vast in haar gezicht...

Een voorbijganger heeft de bewusteloze en zwaargewonde visverkoopster naar het ziekenhuis gebracht. De doktoren kwam er al snel achter dat er een object in de rechterhelft van Flores’ gezicht zat. Ze hadden geen idee wat het was. Gelukkig was er militair personeel aanwezig op het ziekenhuis, en wisten zij het object te identificeren: een granaat. Ho-ly shit… En zelfs afgevuurd door een granaatwerper. Ja… Karla catched a grenade. Wel handig dat ze vóór de operatie uitvonden wát er in haar gezicht vastzat. Anders was het helemaal een bloedbad geworden, want de granaat kon nog steeds afgaan.

Het hoofd van het ziekenhuis vroeg aan zijn personeel om vrijwilligers die de risicovolle operatie uit wilden voeren. Vier dappere chirurgen gingen de strijd aan. Ze verwijderden samen met militaire experts de granaat uit haar gezicht, op een andere locatie zonder dat er mensen in de buurt waren. Just in case er iets mis zou gaan. Wow.

Wel heeft Karla minstens drie jaar nodig om volledig te herstellen van de operatie.

Bron Bron