Nieuw beautymerk: Lipsi

Gezicht door Mariëlle

Er is weer een nieuw, intens mooi beautymerk vanuit het buitenland naar Nederland gevlogen. Een beautymerk waar we ontzettend blij van worden, omdat we het heel graag willen proberen en waarvan we zeker weten dat het snel overgenomen zal worden door de bloggerswereld. Het merk waar we het over hebben heet Lipsi Cosmetics.

Lipsi Cosmetics is een Amerikaans merk dat is geïnspireerd op een Grieks eiland, eveneens Lipsi genaamd, in de Egeïsche zee. De cosmetica van lipsi bevat mineralen en anti-oxidanten die ook de huid de natuurlijke schoonheid laten behouden en de jeugdigheid van de huid naar boven brengt. Bovendien zijn alle producten van Lipsi vriendelijk voor u en voor dieren. Ze zijn namelijk dierproefvrij en vrij van wreedheden voor de huid. Dat maakt het een veilige keuze. Het merk is ook nog eens FDA goedgekeurd, (Food en Drug Administration). FDA is een Amerikaans agentschap dat waakt over de menselijke gezondheid. Lipsi Cosmetics bevat een complete make-up lijn voor het gezicht, lippen en ogen.

Dit klinkt goed, is het niet? Daarom waren we ook erg verrast toen we zagen dat er een product van Lipsi Cosmetics in de Beautybox van februari zit. En wel het product dat we het liefste wilden proberen, namelijk Aphrodite Powder Combat Grease. Het merk is in Amerika namelijk al knetter populair en dit is DE bestseller. Dus daarom wilden we hem graag proberen. Aphrodite Powder Combat Grease is een matterend, absorberend poeder. Eeuwig-glimmend-voorhoofd-Mariëlle was de perfecte persoon om te checken of dit product ook echt doet wat het zegt (heeft zo’n glimhoofd toch nog z’n voordelen). Maar je hoeft niet per se een gilmhoofd te hebben wil je het product gebruiken. Het is namelijk ontwikkeld voor alle huidtypes maar dus ook voor glimhoofdjes. Die overigens geen glimhoofdjes meer zijn. Exit. Het poeder absorbeert namelijk overtollig talg. Hierdoor gaat de huid stralen met een matte finish. Hoe chill!? En het is te gebruiken als basis van je make-up look en als afwerking.

En of het werkt?
Jazeker. Niet dat het zo’n broeierige dag was, maar hard werken kan ook een weerspiegeling op het voorhoofd veroorzaken. Dat was niet het geval. In tegendeel. Haar voorhoofd was een paar uur later nog net zo mat als op het moment dat ze het product aanbracht.