Vrouwen.nl vliegt naar een onbekende bestemming

Reizen door Mariëlle

En dan weet je dat je gaat. Op reis met SRPRS.me. Dat is dan meteen ook alles wat je weet. Want: waar ga je naartoe? Het is allemaal onbekend. Ook voor Vrouwen.nl’s Mariëlle die meegaat op verrassingsreis met SRPRS.me. Zelfs het reisgezelschap hoort ze pas op Schiphol. En dat vindt ze rete spannend.

Ik wil info!
“Oké, Schiphol. Kan dat als hint worden gezien? We gaan dus met het vliegtuig. En we gaan niet naar Syrië, Iran, Irak of andere oorlogsgebieden. Want ik heb aangegeven dat ik niet naar oorlogsgebieden wil. Gewoon voor de zekerheid. Je wilt toch nog een béétje invloed kunnen uitoefenen. En daarbij: wat moet je anders invullen bij het kopje waar je kunt aangeven waar je absoluut niet naar toe wilt, als je de hele wereld wilt zien.

Maar ik wil meer aanwijzingen. Ik smeed een plan om erachter te komen waar we naartoe gaan en met wie ik reis. Dus ik zet gewoon op Facebook dat ik dit ga doen en HOE spannend ik dit vind! Ja hoor, nog geen kwartier later had ik al een reactie van een potentiële metgezel. En vlak daarna volgde een reactie van de volgende, die dit snel ongedaan wilde maken, want de reactie is in geen velden of wegen meer terug te vinden. Dat bevestigt alleen maar dat ze écht meegaat. Te zien aan de mensen die ons veel plezier wensen weet ik nu ook wie er niet meegaan. De teller staat nu op 3 medereizigers. We gaan met 8 én de groep wordt in twee teams verdeeld. Het kan verschillende kanten opgaan: óf ik zit gebakken en ik ken mijn hele team al, óf ik ken nog niemand en dat zou ik echt niet leuk vinden (want ik heb me er stiekem al op verheugd dat ik met de drie mensen in een team zit waarvan ik weet dat ze meegaan, wat praktisch onmogelijk is, maar daarover later meer –denk ik) of iets daar tussenin.

Even de feiten op een rij:
- We verzamelen op Shiphol.
- (DUS) We vertrekken met het vliegtuig.
- Het is geen oorlogsgebied.
- Karine van The Digitalistas gaat mee.
- Een niet nader te noemen persoon -maar ik weet precies wie het is- gaat mee.
- De persoon waarmee ik mailcontact heb gaat mee -ga ik even gemakshalve vanuit.

Give me mooooore

Dit is niet genoeg jongens. Nu doe ik alsnog geen oog dicht vannacht. We vertrekken vanaf Schiphol. Hihi, dan ga ik NU kijken welke vluchten er op 13 maart zijn.

Hmm, het inplannen van de datum blijkt lastig. Maar ik kan wel aangeven dat ik in de ochtend vlieg (denk ik, omdat ik vanaf 's ochtends moest vrijhouden, maar eigenlijk heb ik geen idee, want ik weet de definitieve vertrektijd nog niet), dat ik op een vrijdag vlieg en dat ik in maart vlieg. En dan is het resultaat dat de kans aanzienlijk is dat ik binnen Europa vlieg (hoewel ik er eigenlijk niks wijzen van word, maar dat zeg ik niet!). Be continued!

En dan nog even dit:
Ik ga niet helemaal zonder info weg. Een week voor vertrek krijg ik een kraskaart. Onder de kraslaag bevindt zich een code. Met die code kan ik inloggen op mijn persoonlijke SRPRS.me-pagina. Hier krijg ik vlak van te voren te zien hoe laat ik op Schiphol moet zijn en wat de temperatuur is op de plek van bestemming. Ik krijg dus echt alleen info waar ik niet zonder kan. Anders sta ik daar straks in mijn Eskimo-pakkie in Zuid-Amerika! Dat is niet te bedoeling. En mocht je dit allemaal net zo spannend vinden als ik, dan kun je me volgen op SRPRS.me. En ook op de Instagram-pagina van Vrouwen.nl

houd ik alle nieuwe info bij zodra het zo ver is en zal ik tijdens de reis regelmatig de avonturen delen."