Kittentherapie, yes please!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een stressbehandeling. Hmm… Klinkt niet erg spannend. Tóch weten wij zeker dat ook jij deze behandeling maar al te graag zou willen. Een glazen box vol met kittens en jou, that’s it! En wist je dat het een helende werking heeft? Nee? Well, now you know.

Dat iedereen tegenwoordig een stressvol leven heeft, is zeker. Maar hoe je het beste met deze stress om kunt gaan, is de vraag. Daarom deze stressreliever waar je ook nog eens een glimlach van op je nerveuze gezichtje krijgt!

In de video worden mensen uit hun dagelijkse stress gehaald en in een glazen ruimte middenin de publieke ruimte gezet. Ze moeten hun ogen sluiten met een koptelefoon op om zich te ontspannen. Toen ze hun ogen weer moesten openen, waren ze omringt door sweet en fluffy kittens!

De deelnemers begonnen met de lieve diertjes te spelen en werden helemaal zen. De stress? Dead and gone. Soms moeten we gewoon even rustig gaan zitten, de tijd nemen voor onszelf en genieten van het leven. En is er een betere manier om dit in het bijzijn van speelse, fuzzy katjes te doen?

Bron Bron Bron Bron Bron Bron