Zijn laatste woorden waren: 'Ja ik wil'

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Al snel nadat Kari, Gordon ontmoette, was het al duidelijk dat ze elkaars tegenpolen waren. Gordon (26) was easy going en in het dagelijks leven een bewaker. Kari (28) daarentegen was een georganiseerde planner, een keukenontwerpster én een alleenstaande moeder van een dochter. In 2011 sloeg tijdens hun ontmoeting de vonk meteen over en in 2012 zouden ze elkaar het jawoord geven. Het leek allemaal zo perfect, een true love story.

Dit veranderde in een tragedie toen Gorden’s verleden hem inhaalde. Op de middelbare school heeft Gordie een zeer zeldzame vorm van kanker overleefd. But… Twaalf jaar later kwam het terug, de artsen gaven hem nog twee weken.

De bruiloft zou hij niet gaan halen. Vandaar dat Kari snel handelde en de bruiloft verplaatste, om haar eeuwige trouw te bewijzen aan haar geliefde en beste vriend. Op 14 april verzamelde de familie zich in Gordie’s ziekenhuiskamer om twee mensen die onvoorwaardelijk van elkaar houden te zien trouwen.

De liefdesgeschiedenis die snel begonnen is, kwam ook gauw tot een eind. Twee minuten nadat Gorden ‘I will’ zei, stierf de echtgenoot van Kari. Zijn laatste woorden waren: ‘Ja ik wil’.

Bron Bron Bron Bron Bron Bron