Broccoli is killing voor je seksleven

Eten door Vrouwen redactie

Als je vannacht nog wilde plannen hebt in de slaapkamer, dan raden we je aan om selectief te zijn in wat je nog tot je neemt voor het showtime is! Een aantal doodnormale etenswaren zijn namelijk killing voor je seksleven. Misschien verstandig dus, om het volgende te laten staan…

Chocolade
Niets nieuws: Als je ons, vrouwen, een stuk chocolade geeft, ben je de aandacht gewoon even kwijt. Simple as that. Maar! Alleen van pure chocolade, met veel cacao worden we vrolijk. Van alle andere favo’s niet per se.

Rauw vlees
Het hangt van je spijsvertering af, maar over het algemeen krijgen vleeseters last van hun maag als zij rood vlees eten. Tenzij je natuurlijk helemaal wild wordt van een raw piece of meat. Dan hebben we niets gezegd!

Drop
Nee! Verras je lover niet met een zak drop als je nog een zwoele avond tegemoet wilt gaan. Drop haalt namelijk zijn testosteronlevel naar beneden. Niet handig!

Broccoli
En voor ons geldt: Broccoli. Helaas is deze verder supergezonde groente geen fan van ons oestrogeen. Killing voor je seksdrive! Zonde.

Zuivel
Zuivel is niet sexy. Not at all. Het zorgt voor slijm in je mond én het veroorzaakt vaak verstoppingen in je lichaam.

Pepermunt en kauwgom
Pak die pepermuntjes en kauwgompjes maar snel van hem af want: Het tast zijn testosteron aan! Weg sekslust. Bovendien gaat hij er boertjes van laten. Ook niet sexy!

Havermout
Een supergezond en energievol uitbijt. Je darmen worden er ook wakker én ze worden meteen hard aan het werk gezet. Een killer voor ochtendseks dus.

Bonen
Je moet er een beetje gevoelig voor zijn, maar de vitaminebommetjes kunnen een behoorlijk onprettig en opgeblazen gevoel veroorzaken. Plus: Het veroorzaakt de nodige darmprobleempjes, als je snapt wat we bedoelen. Gewoon niet doen dus!

Hot dogs
Veel te veel verzadigde vetten waardoor je aderen dichtslibben. Er kan minder bloed verwerkt worden, ook rondom je geslachtsdelen. Je aderen kunnen er zelfs meestoppen. En dat is niet handig tijdens seks.

Tonic
Tonic drinken tijdens een nachtje stappen en zogenaamd goed bezig zijn zonder alcohol? We raden het af! Er zit quinine in, dat helpt tegen malaria, maar het sloopt je seksdrive.

Patat
Een erg korte termijn bevrediging. Héél even word je er blij van. Maar de lol gaat er al snel vanaf wanneer je stoelgang een feestje begint te vieren. Vooral een afrader als je ze in slechte olie bakt. Wij adviseren: Staan laten! Mocht je het nog gezellig willen hebben tussen de lakens…

Tofu
Wél gezond, maar niet goed voor zijn testosteron.

Eten uit blik
Groenten uit blikjes? Onzin. Blikvoer: Je hebt er werkelijk niets aan. De voedingsstoffen zijn namelijk grotendeels verdwenen. Eet het lekker vers!

Rode wijn
Maar ook alcohol in het algemeen! Om je bloed lekker te laten stromen is een kleine hoeveelheid best handig. Maar helaas weten we het allemaal stiekem wel: We zijn niet de beste versie van onszelf, als we een glaasje te veel op hebben. Jammer.

Energiedrankjes
Suikerbommetjes… En bommetjes van andere kunstmatige stoffen waarvan we de namen niet eens uit kunnen spreken. Eerst een ontploffing van energie, maar al snel kak je weer volledig in.

Bron Bron Bron Bron Bron Bron Bron Bron Bron Bron Bron Bron Bron Bron Bron Bron