Wie niet weg is wordt gezien!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wij weten niet wat jullie plannen voor vrijdag 3 april waren, maar dat ze vandaag nog geschrapt moeten worden, weten we wel! Het is namelijk ein-de-lijk zover: Verstoppertje spelen in Ikea. Dinsdagavond werd het evenement op Facebook aangemaakt en inmiddels zijn er al meer dan 1100 aanmeldingen.

Bonus voor de aanbidders: Jody Bernal doet ook mee! Mocht het op je bucket list staan om met deze hunk ooit eens hide and seek te spelen in de grote meubelketen, dan grijp je kans. Hij beloofde erbij te zijn als er meer dan 300 deelnemers zijn. Plus: Bij meer dan 350 aanwezigen repareert Elmer repairs gratis elke iPhone die sneuvelt tijdens het spel. Het lijkt erop dat het met de sound ook goed zit, want SANKA SOUNDsystem zal luiden door de intercom bij meer dan 450 aanmeldingen. Zo zijn er nog meer toffe verrassingen, terwijl jij jezelf opvouwt in een Pax-kast. Of als je ondertussen onder een Ikea Lack-tafel verschuilt zit.

Dat het een succes lijkt te gaan worden is niet zo gek, toch ladies? De verleiding was altijd al groot… Maar we hielden ons over het algemeen nog best netjes aan de uitgestippelde route. Mocht je eens toe willen geven aan de temptation dan is dit je kans.

Voor de spelregels en om je aan te melden klik je hier.

Bron Bron Bron Bron Bron Bron