Ontwerp je eigen smartphonehoesje, win de oplage en win een iPhone 6

Wonen door Vrouwen redactie

Dan ben je er eindelijk van overtuigd om de schoonheid van je telefoon te verstoppen in een smartphonehoesje, kun je het perfecte hoesje -die ene die in je hoofd zit- nergens vinden. Bummer! Het liefste zou je jouw eigen hoesje ontwerpen. Bij Smartphonehoesjes.nl kun je nu je eigen smartphonehoesje ontwerpen, de oplage winnen en je kunt er ook nog eens een iPhone 6 mee winnen.

Hoe werkt het?
- Laat je creatieve brein kraken in deze ontwerp tool en ontwerp hier jouw smartphonehoesje.
- Voeg jouw eigen ontwerp toe aan het winkelwagentje.
- Je kunt het hoesje bekijken met "bekijk het hoesje hier".
- Onder jouw ontwerp vind je een unieke code die je doorgeeft via het SmartPrint actiebericht op Facebook.

Even wat inspiratie

Ready to win
Nu ben je eigenlijk al klaar om de strijd aan te gaan om daadwerkelijk een oplage te winnen van jouw zelf ontworpen telefoonhoesje. Overtuig de hele wereld dat jouw hoesje de aller mooiste, vetste, tofste, gaafste, kekste is. Daar hoef je natuurlijk weinig moeite voor te doen, want mooie designs verkopen zichzelf. Zorg ervoor dat al jouw "aanhangers" jouw hoesjes liken op facebook. De drie designs met de meeste likes krijgen een eigen oplage en ze krijgen een plekje op Smartphonehoesjes.nl.

Pak die iPhone 6!
Tussen de designers van de drie ontwerpen die worden opgenomen in de collectie van Smartphonehoesjes.nl zit de winnaar van de iPhone 6. Dus als je bij die drie zit, dan heb je de iPhone 6 al bijna gewonnen. De designer van het hoesje dat als eerste 100 keer wordt verkocht wint, naast een eigen oplage, de iPhone 6. Die natuurlijk wordt beschermd door het zelf ontworpen hoesje.

Mocht je nu denken: "leuk hoor, Vrouwen.nl, maar ik snap er geen snars van, dan kun je alle stappen hier nog even nalezen.