Moeder probeert baby in backpack mee te smokkelen

Reizen door Vrouwen redactie

Een ietwat rare en ongebruikelijke vorm ontdekte het luchthavenpersoneel in de backpack van de reizigster. Het personeel besloot op onderzoek uit te gaan en kwam erachter dat de vrouw een baby van twee maand oud het vliegtuig in probeerde te smokkelen. De schrik van hun leven. De newborn beschikte niet over de juiste immigratiepapieren om de Filippijnen te verlaten.

De 25-jarige wanhopige moeder Jennifer Pavolaurea, die haar pasgeboren zoontje in haar backpack stopte, is trouwens afgestudeerd verpleegster. Fail!

De baby maakte het overigens goed toen hij ontdekt werd door de beveiliging van de luchthaven. Het kindje sliep als een roosje in de tas van mama…

Moeder en kind werden vastgehouden voor verhoor vanwege het gebrek aan papieren van de kleine. Uiteindelijk mocht de alleenstaande moeder samen met haar zoon tóch vertrekken. En er werd hen geen last opgelegd.

Oh by the way, mocht je in shock zijn en denken dat het nooit eerder gebeurd is… Nope! In 2012 deed een Egyptisch stel al een poging om hun baby over de grens te smokkelen het vliegtuig in. In jawel: een zak.

Benieuwd naar alle foto’s? Klik dan hier.

Bron Bron Bron