Bizarre ontdekking: jeans met openingen voor 'easy access'

Mode & trends door Renée

Heb je een saai liefdesleven of verveel je je? Die tijd is nu voorbij met de komst van de Playpants. Als je denkt dat je alleen op de catwalk tijdens Fashion Week rare creaties ziet heb je het mis, want dit is officieel de meest bizarre jeans ooit. En toch is het een succes!


Wat is Playpants dan? Wat de naam eigenlijk al doet vermoeden, jeans om mee te 'spelen'. Het is een jeans van de hand van een Litouwse designer die het geniale idee had om verborgen ritsen in de broek te verwerken. Doel van de ritsen is dat je er spullen in kunt opbergen, maar wij weten natuurlijk allemaal dat dit de perfecte jeans is om samen met je vriend Fifty Shades Of Grey te kijken. Wanneer je geen interesse meer in de film hebt, wat waarschijnlijk na een kwartier is, rits je zo de broek open voor 'easy access' oftewel: speelkwartier voor jullie tweetjes. De ontwerper van de broek is in ieder geval erg te spreken over zijn ontwerp. Volgens hem is de broek perfect om te dragen op momenten dat je jeuk hebt aan je geslachtsdelen, een saaie meeting hebt, alleen in de bioscoop zit of een saai liefdesleven hebt.


De ontwerper van de Playpants heeft zijn ontwerp op Kickstarter gezet, wat 's werelds grootste platform is om geld in te zamelen voor creatieve projecten. Hier heeft hij inmiddels al 10.000 pond opgehaald.


Bron, bron