10 tekenen dat je vriend vreemdgaat

Lifestyle door Renée

Het is allesbehalve leuk om mee te maken, maar het kan gebeuren dat je op een punt in je relatie bent beland waarop je voelt dat jullie allebei niet heel gelukkig zijn. Jij spendeert meer en meer tijd zonder hem terwijl hij verdachte dingen doet… Gaat hij vreemd? De volgende tekenen kunnen daarop wijzen.


1. Hij zei vanaf het begin dat hij niet klaar is voor een relatie
Het begin van jullie relatie was niet je-van-het mede omdat het vooral moeizaam ging. Jij wilde er vol voor gaan, maar hij hield de boot af. Zijn antwoord was dat hij nog niet klaar was voor een relatie. Toch gaan jullie door waar jullie mee bezig waren, maar nu tijden niet meer zo spannend en leuk zijn als in het begin lijkt hij zijn ogen op andere dingen te richten…

2. Hij neemt zijn telefoon letterlijk overal mee naartoe.
Zelfs naar de wc, wat hij voorheen nooit deed. Dit in combinatie met de eeuwige vliegtuigmodus kan duiden op het feit dat meneer iets achterhoudt.

3. Hij houdt je weg van zijn vrienden
Op de een of andere manier zijn de vrienden van je vriend altijd druk waardoor je hen nooit ontmoet. Waarom?!

4. Je weet nooit waar hij is
Je bent niet zijn moeder waar hij verantwoording aan af hoeft te leggen, maar nooit vertellen waar je bent gaat net een stapje te ver.

5. Hij liegt over onbenullige dingen
Liegen over kleine dingen die er niet toe doen is overbodig.

6. Je vriendinnen spotten hem op Tinder
Oké, kijken wat de hype rondom Tinder is kan nog, maar pas op als hij meisjes probeert te ontmoeten via de datingapp.

7. Hij heeft (veel) telefoonnummers niet opgeslagen
Sorry, maar het is heel verdacht als je een boel telefoonnummers in je telefoon hebt staan zonder dat er een naam bijstaat.

8. Hij gedraagt zich anders
Of hij geeft je overdreven veel aandacht, of hij draait zich van je af. Je kent hem goed, dus als hij zich ineens anders gedraagt weet je dat er iets aan de hand is.

9. Hij verandert z’n looks
Als hij meer zijn best doet om er goed uit te zien – bijvoorbeeld net zoals toen jullie begonnen met daten – en ineens nieuwe schoenen draagt, een kappertje pakt en meer parfum draagt kun je beter je ogen open houden.

10. Zijn smaak verandert van de ene op de andere dag
Niet alleen draagt hij ineens overhemden in plaats van T-shirts, hij luistert ook van de ene op de andere dag naar indiepop in plaats van rock. Juist…

Bron bron bron bron