8 tekenen dat je goede zoener bent

Vrije tijd door Renée

Liefde en passie is belangrijk in een relatie, dat weten we allemaal toch? En zelfs als je het single bestaan leidt heb je veel aan de skills die je de afgelopen jaren hebt opgedaan. Maar eh… Hoe zit het eigenlijk met jouw zoenkwaliteiten? De volgende acht tekenen geven aan of je een goede zoenpartner bent.

1. Jullie zitten op hetzelfde niveau
Jullie lippen zijn synchroon als jullie zoenen en voor je gevoel klopt het hele plaatje. De chemie spat eraf en jullie openen jullie mond tegelijkertijd. De een volgt misschien het ander, maar zo voelt het niet. Jullie zoenen hetzelfde, en dat is goed!

2. Je zoent niet met iedereen op dezelfde manier
Eerlijk is eerlijk, iedereen heeft zo zijn of haar eigen stijl als het op zoenen aankomt. En daar kun jij je goed op aanpassen!

3. Je gaat rustig met de tong om
De wasmachine techniek was iets van de middelbare school tijd, tegenwoordig ga je sensueler te werk. Bijten en zuigen is niet jouw ding.

4. Je lippen zijn in perfecte staat
Velletjes en droge lippen zijn niet aan jou besteed, jij zorgt er altijd voor dat je kiss proof bent.

5. Je blijft rustig
Jou wordt nooit verweten dat je de ander zowat opeet of meteen te wild te werk gaat. Rustig blijven en de spanning opbouwen is iets waar jij heel goed in bent.

6. Je verzorgt je mond goed
Je tanden worden twee keer per dag netjes gepoetst en ook aan flossen en je tong reinigen wordt gedacht. Een frisse adem is niet te onderschatten als het op een lekkere zoen aankomt.

7. Je sluit je ogen
Je laat je door niets afleiden en geeft je volledig wanneer je de ander zoent. Jouw lippen doen het werk voor je.

8. Je gebruikt je handen
Je handen gaan niet als een razende tekeer over het lichaam van de persoon waarmee je zoent, maar je weet wel op het juiste moment het gezicht, het haar, de nek of de gevoelige delen van het lichaam aan te raken.

Bron bron bron bron