Is Milka XXL de grootste chocoladereep?

Eten door Vrouwen redactie

Oh my, dit willen we: een Milka chocoladereep XXL, tabletten van 250 gram tot 300 gram(!). Want geef toe: een “gewone” (van 87 gram tot 100g gram) chocoladereep is al-tijd te klein, met al die aasgieren om je heen die allemaal van jouw prooi willen profiteren. Maar, omdat sharing caring is geef je er altijd met pijn in je hart aan toe. Vooruit dan maar. Met die XXL tabletten houd je voor de verandering wel genoeg over voor jezelf.

Wie kent het scenario niet: je staat in de supermarkt, je wordt verliefd op een reep chocolade. In de rij van de kassa ben je in gedachten alvast aan het genieten. Je ziet jezelf die hele reep naar binnen werken. Hap voor hap. Tot de laatste kruimel. It’s all yours! Thuis aangekomen heb je jezelf diep in de bank genesteld. GTST staat aan. Je neemt de eerste hap en je mister lover lover komt de hoek alweer om scheuren om zichzelf (ongevraagd!) de helft van de reep toe te eigenen. Yo gast, dat was niet de afspraak die je met jezelf had gemaakt. Maar je houdt van hem en je gunt hem ook wel wat lekkers, dus je zeurt er verder niet over. Toch knaagt het. Van zo’n enorme, joekelse XXL reep mag hij best de helft ownen. Die is namelijk wél groot genoeg. Sharing is caring en zeker in de liefde. Dus vriend: zet je tanden er maar in.

Zeker nu als je begint te knagen aan dat lompe stuk chocolade met hazelnoten. Yum! Of wat dacht je hiervan: Milka Chocoswing van 300 gram chocolade met biscuit inside met een laag melk-crème vulling en cacao-crème vulling, in een jasje van zachte Alpenmelkchocolade van Milka. En het wordt alleen maar beter, want van Milka’s nieuwste XXL aanwinst worden we he-le-maal gek: Milka Oreo XXL. Whaaa! Een dikke laag Oreokoek met een dubbele laag vanillecrème, omhuld met de zachte alpenmelkchocolade van Milka. *Kwijl, kwijl*. Kun je jezelf nu niet meer inhouden, en sprint je in sneltreinvaart naar de winkel, vergeet dan de €2,79 van de aanbevolen verkoopprijs niet.

Beeld