Meisje had 250 (!) hechtingen in haar vagina om deze schokkende reden

Vrije tijd door Renée

Het zal je maar gebeuren... Je gaat een dagje weg met je ouders en een vriendin en rent net zoals alle andere kinderen door de fonteinstralen die uit de grond komen. Dat deed Shelby in Blackpool Pleasure Beach, maar wat er gebeurde toen zo'n straal per ongeluk tussen haar benen kwam wens je niemand toe.


Tijdens de fonteinshow rende Shelby, toen nog 14 jaar, tussen de stralen door. Totdat ze per ongeluk boven een straal stond. De kracht van het water tussen haar benen zorgde ervoor dat haar vagina enorm ging bloeden. Met spoed werd ze afgevoerd naar het ziekenhuis waar ze te horen kreeg dat ze maar liefst 250 hechtingen nodig had, zowel inwendig als uitwendig.

Inmiddels is het vijf jaar later en ondervindt Shelby nog steeds problemen van dat ongeluk. Seks hebben is iets wat ze erg weinig kan doen in verband met de pijn, waardoor ze er niet van kan genieten. Bovendien is het nog maar de vraag of ze zelf kinderen kan krijgen door dit ongeval. Ter compensatie heeft Shelby een bedrag met vijf nullen gekregen van Pleasure Beach. Hierbij is ook rekening gehouden met eventuele kosten voor behandelingen om kinderen te krijgen.


Bron bron