Deze foutjes zijn écht heel erg

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Iedereen maakt wel eens een foutje, een kleine mix-up, dat is natuurlijk hartstikke menselijk. Helaas zijn sommige foutjes net iets vervelender dan andere foutjes. De volgende foutjes zijn mogelijk de ergste ooit, dan valt die keer dat jij dronken was en je niet helemaal sociaal correct gedroeg toch wel weer mee ;).

Zoals die keer dat een man balkanker had en de dokter per ongeluk de gezonde helft van de "tweeling" wegsneed, in plaats van de helft waar de kern van de ziekte zich daadwerkelijk bevond. De Britse man verliet de operatietafel uiteindelijk met twee ballen minder, aangezien de dokter niet in staat was zijn gezonde vriend terug te plaatsen.

Je zult maar een naamgenoot hebben, iemand die exact hetzelfde heet als jij. Dat is helemaal niet zo heel vervelend, behalve wanneer jouw naamgenoot toevallig bekend staat bij de politie omdat ie er seksslaven op nahield. Action News publiceerde een foto van weerman Tim Deegan, helaas niet precies de Tim Deegan waar ze naar op zoek waren.

Dat Noord-Korea en Zuid-Korea geen vriendjes zijn weet iedereen wel, daarom was het vrij onhandig dat er tijdens een Olympische wedstrijd van Noord-Korea de vlag van Zuid-Korea getoond werd. Het voetbalteam was zo boos dat het pas weer wilde gaan spelen als de video waarop de vlag getoond werd gefixt zou worden.

Wij zitten altijd al in spanning voor de tv als ze de winnaar van America’s/Holland’s/Australia’s Next Top Model aankondigen. Kun je je voorstellen hoe dat voor de finalisten is? In 2010 kondigde de presentatrice van Australia’s Next Top Model de winnaar aan, om er een paar minuten later achter te komen dat dat toch niet helemaal correct was… Als vergoeding kreeg de nummer 2 $20.000 én mocht ze met de winnares op de cover van Harpers Bazaar.

Heb je wel eens een verkeerd pakketje ontvangen? Deze man weet er alles van. In plaats van zijn gloednieuwe flatscreen tv kreeg hij een militair geweer opgestuurd. Het pakketje was eigenlijk bestemd voor een wapenhandelaar, die heeft nu vast een mooie nieuwe tv hangen ;).

Wat is de grootste fout die jij ooit hebt gemaakt?

Bron en bron

Afbeeldingen: bron, bron, bron and bron