De vreemdste dingen gevonden onder een bed

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Check jij regelmatig onder je bed? Zou je misschien toch wat vaker moeten doen, want daar worden nogal eens vreemde dingen aangetroffen.

1. De penis van Napoleon
Dit voorwerp was weliswaar met opzet onder het bed geplaatst, maar toch vonden wij hem zeker noemenswaardig. Toen Napoleon stierf zijn er tijdens de autopsie een aantal lichaamsdelen verwijderd, waaronder dus de penis. Deze penis heeft een lange weg van musea naar kunstverzamelaars afgelegd, waarna hij uiteindelijk eindigde bij een uroloog in New Jersey. Deze man heeft de penis 30 jaar lang, tot zijn dood, onder zijn bed bewaard.

2. Een poltergeist
Toen een stel uit Seattle s’ avonds laat thuis kwam was hun hele slaapkamer overhoop gegooid. Overal lagen hun spullen, maar niks was gestolen. Het vreemdste was dat de zolen van 20 paar schoenen waren verwijderd. Ook vond de politie een tasje met een id-kaart van een vrouw. Toen ze verder niks bijzonders konden vinden is de politie weggegaan, maar ze werden snel weer gebeld door het stel, dat ineens rare geluiden onder het bed vandaan hoorde komen. Onder het bed vonden ze een drugsverslaafde vrouw. Misschien hadden ze iets meer moeite moeten steken in hun eerste ronde door de kamer?

3. Krokodil
In 2013 overnachtte Guy Whitall op een ranch in Zimbabwe. Na een heerlijke nacht met de volle acht uur slaap ging hij lekker ontbijten. Precies op dat moment kwam de huishoudster erachter dat er een enorme krokodil onder zijn bed lag. Hij is er heel erg lucky vanaf gekomen, maar waarschijnlijk checkt ie tegenwoordig wel even zijn bed voor hij gaat slapen ;).

4. Een ontsnappingsroute
Toen de politie het huis ging doorzoeken van drugdealer Shane Cox vonden ze iets heel merkwaardigs onder zijn zonnebank. De man had een enorm gat gemaakt met maar liefst twee tunnels die naar andere kamers waar hij zich kon verstoppen als de politie kwam.

5. Een dood lichaam
Blijkbaar zijn ze in Amerika wel gewend aan stinkende motelkamers, want het heeft een hele tijd geduurd voordat een dode man ontdekt werd. Het lichaam lag niet zozeer onder het bed, maar onder het matras. Doordat het bedframe houten zijkanten had, was het lichaam niet zichtbaar. Uiteindelijk vond iemand het toch wel heel erg stinken en werd de man, die al een tijdje dood was, gevonden.

6. Heel veel geld
Deze huisbaas kon zijn geluk niet op. Toen zijn huurder plotseling verdween en geen huur meer betaalde, ging hij de kamer opruimen zodat er iemand anders in kon wonen. Onder het bed waren echter nog een paar dingen achtergelaten, zo vond hij vier dozen waar in totaal bijna een miljoen dollar in zat.

Bron

Afbeeldingen: bron, bron en bron