5 beauty skills die je onder de knie moet hebben

Gezicht door Renée

De gemiddelde Nederlandse vrouw is waarschijnlijk niet zo verzorgd als bijvoorbeeld een Amerikaanse vrouw, maar dat wil niet zeggen dat wij niks aan ons uiterlijk doen. Als uiterlijk er bij jou wel toe doet moet je in ieder geval de volgende beauty skills onder de knie hebben. Zo weet je zeker dat je er altijd goed uitziet!



1. Nagels lakken
Voor een feestje of andere gelegenheid wil je vaak extra moeite doen. Zorg dat je in staat bent om je nagels netjes te lakken zodat je het niet voor je hoeft laten doen.



2. Huid reinigen
Een mooie, stralende huid begint bij goede huidverzorging. Je kunt dure producten kopen, maar als je verder niet weet waar je mee bezig bent kom je niet heel ver. Verdiep je dus in het reinigen van je huid, want het is heel eenvoudig en geeft je groots resultaat.



3. Make-up aanbrengen
Zo'n beetje iedere vrouw kan mascara aanbrengen, maar hoe zit het met de rest van de make-up? Zelfs met een paar producten kun je er veel frisser uitzien.



4. Haren stylen
Ga je op date? Dan is de man in ieder geval onder de indruk als jij mooi je haren kunt doen. Op YouTube staan veel tutorials waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.



5. Vollere lippen
Een echte vrouw kan mooi haar lippen opmaken en zelfs voller maken. Met behulp van lipliner en lipstick is dit snel gedaan. Tip: dep een lichtglanzende oogschaduw in het midden van de lip om je mond voller te laten lijken.


Bron, bron, bron, bron, bron, bron