Verstop je pincet maar want epileren zit er niet meer bij

Gezicht door Vrouwen redactie

Transparante foundation, natuurlijke lippen, maar vooral: opvallende wimpers met veel mascara. Zomer 2015 wordt bijzonder qua make-up. Lange, volle wimpers worden helemaal hot. Heb je ze niet van jezelf? Nepwimpers mogen ook! En die pincet voor je wenkbrauwen zou ik maar goed verstoppen, want borsteltjes boven je ogen zijn hip.

1. In Extreme Dimension Lash, MAC, €23,-
2. Aquasource CC GEL, Biotherm, €25,-
3. Wenkbrauw Mousse, Tweezerman, €16,95
4. Repairwear Intensive Lip Treatment, Clinique,€36,-

Om je ogen te accentueren mag je losgaan met mascara tijdens de komende zomermaanden. Niet te bescheiden en nóg een laagje extra mag best. Met deze mascara worden je wimpers van wortel tot punt verzadigd en hij klontert niet! Yes please. De CC Gel geeft je een natuurlijke, fris ogende huid, zonder een maskereffect. Een favoriet onder topmodellen en make-up artists is de wenkbrauw mousse: nauwkeurig, egaal en long-lasting. Wat het afmaakt? Nude lippen! Deze lipstick is zacht, verzorgend en herstelt de vochtbarrière van je lippen waardoor rimpeltjes minder zichtbaar worden.

5. Kalmerend serum, hema, €5,50
6. Herstellende nachtcrème, hema, €5,60
7. Stop spot, hema, €4,-

Houd je huid zo natuurlijk mogelijk. En mocht je écht geen afscheid van je foundation kunnen nemen, zorg er dan in ieder geval voor dat je laagje niet gezien wordt! Verwen je skin met primers, crèmes en oliën voor een frisse, verzorgde uitstraling. Deze heerlijke verzorgingsproducten helpen je erbij.