6 dingen die je wil weten over voorspel

Vrije tijd door Vrouwen redactie

In the heat of the moment willen jullie vaak niets liever dan meteen op elkaar duiken. Een beetje friemelen en hand- en mondwerk komt dan even niet in jullie woordenboek voor. En dat terwijl voorspel juist zo zijn voordelen heeft. De volgende dingen moet je in ieder geval weten hierover.


1. Zie het als een voorgerecht op de menukaart en bestel er altijd één.
Veel mensen slaan het voorspel over en gaan het liefst meteen all the way, terwijl voorspel juist als een voorgerecht voor het hoofdgerecht is. Wanneer je het goed doet kun je nog meer opgewonden raken dan wanneer je meteen doorgaat naar het hoofdgerecht.

2. Veel vrouwen hebben voorspel nodig.
Qua seks zijn veel vrouwen als een diesel auto: ze moeten eerst op gang komen. Voorspel komt dan goed van pas. Voor ons kan het nu eenmaal langer duren voordat we in the mood zijn.


3. Focus niet op één lichaamsdeel.
Sommige mensen hebben de neiging om zich bezig te houden met een erogene zone tijdens het voorspel, terwijl de rest van het lichaam ook aandacht verdient. Vergeet de nek, het oor en de rest niet.

4. Praat erover.
Voorspel is al snel niet plezierig als de ander niet precies weet wat je lekker vindt. Wanneer je niet erover praat is het logisch dat je voorspel liever overslaat omdat je er toch niet van geniet. Geef aan wat goed voelt en stuur hem bij waar nodig.


5. Voorspel is meer dan je denkt.
Voorspel staat niet per se voor orale seks. Denk ook aan massages, een mooie outfit dragen, een sexy dansje of zelfs iets kleins als handen vasthouden.

6. Blijf het doen tijdens de seks.
Voorspel is niet iets waar je mee hoeft te stoppen tijdens de seks. Je kunt hem blijven aanraken, strelen en tegen hem praten.

Bron, bron, bron, bron en bron