Schitteren en stralen aan zee met deze look

Gezicht door Vrouwen redactie

Voor de bikini geldt het natuurlijk niet, maar voor de make-up wel: less is more, als we het over een geslaagde strandlook hebben! Houd daarom je make-up in zomer 2015 zo natuurlijk mogelijk. Hoe je er nou tóch fabulous uit kunt zien op het strand, zonder al te veel make-up te dragen, leggen wij je uit.

1. Ultra Facial Moisturizer SPF 30, Kiehl’s, €19,-
2. Longwear Even Finish Foundation SPF 15, Bobbi Brown, €43,50
3. Le Crayon à Sourcils Wenkbrauwpotlood, Lancôme, €25,-

Vergeet niet om eerst een zonnebrandcrème aan te brengen, voordat je naar de poedertjes en kwastjes grijpt. Houd je huid zo natuurlijk mogelijk, dan zit die tan er sneller en mooier op. Mocht je echt niet zonder foundation de deur uit willen, kies dan voor eentje die waterpoof is. Om toch je ogen te accentueren en een intense blik te creëren, kun je je wenkbrauwen stevig aanzetten met een wenkbrauwpotlood. Mochten ze erg licht zijn, of verkleuren in de zomer dan kun je ze ook verven.

1. Truly Waterproof Mascara, Clarins, €27,50
2. Diorshow Waterproof Liner, Dior, €25,-
3. Casual Colour, MAC, €21,50
4. Superbalm Moisturizing Gloss, Clinique, €20,-

Dan je wimpers, die krijgen een extra accentje… Veel laagjes mogen deze zomer. Zorg er wel voor dat ook je mascara waterproof is, anders is het effect al gauw weg. Want met zwarte vlekken op je wangen straal je toch een stuk minder. Geen zin in mascara, maar wil je toch wat extra uitdrukking in je ogen? Een lijntje met je eyeliner langs de wimperrand kan de mascara vervangen. Je wangen kun je een mooi blosje geven met een crèmeblush. Crème blijft beter zitten dan poeder bij veel wind en water. Maak je look af met een mooie glanzende, verzorgende roze gloss.

Bron