6 speeltjes voor huisdieren

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Cuteness overload! Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat we helemaal zen worden als we dieren (lees: fluffy puppy’s) om ons heen hebben. Laat het nou ook nog zo zijn dat wij jullie een handje gaan helpen om het eerste contact te leggen met de viervoeters die ons weten te ontspannen. Want waar ze stuk voor stuk gek op zijn is… spelen! Jong, oud, dik, dun groot, klein, glad- of ruwharig het maakt niet uit. Het blijven donderstraaltjes als jij iets hebt wat zij willen hebben! En ja, dat is leuk.

1. Vingerpopje giraffe, Hema, €0,75
2. Vingerpopje tijger, Hema, €0,75
3. Vingerpopje kuiken, Hema, €0,75

Oh my god. Als je hond nu niet op je afstormt met deze speeltjes, weten wij het ook niet meer. Ze zijn in jungle- en boerderijdieren verkrijgbaar. Benieuwd of jouw hond een waaghals is en op de tijger afgaat?

Of neemt hij het zekere voor het onzekere en gaat hij voor het onschuldige kuikentje? De komende tijd vermaken jullie je wel.

1. Migrator pluche wilde eend, Happy Pet, €8,49
2. Soft Hertje, Perfect Petzzz, €29,99
3. Bird Brain Flamingo, Happy Pet, €10,99

Veel honden hebben van vroeger uit een jachtinstinct, vandaar dat ze gek zijn op speeltjes die eruitzien als dieren. Als er ook nog geluid uitkomt, is het helemaal feest. Guilty! Ook bij ons komt er een glimlach tevoorschijn bij het zien van deze wezens, pluche of springlevend sweet en knuffelbaar zijn ze sowieso!

Bron