WTF 8 uur journaal

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd het vandaag bekend wat Marilyn Monroe zoal op een dag aan eten naar binnen werkte, dat er in Hong Kong een wild zwijn door een plafond zakte en dat te veel seksen een mens ongelukkig maakt.


Zwijn valt door plafond

In Hong Kong viel een vrouwtjeszwijn van 25 kilogram door een systeemplafond en belandde daardoor met haar gat in de kledingwinkel van de onderburen. Het kostte tien agenten en vier uur tijd om deze klus te klaren. Nu vraag je je vast af: "hoe dan." Helaas moeten we je dat schuldig blijven, want dat is voor alsnog onbekend. Wel kun je hieronder zien hoe het eraan toe ging.

HET dieet van Marilyn Monroe

Marilyn Monroe was voorzien van mooie rondingen, maar je zou niet denken dat ze één of ander absurd dieet volgde om haar figuur in stand te houden. En toch: ze ontbeet met een mengsel van warme melk en 2 eieren en at daarbij een vitaminepil. En dan at ze 's avonds nog eens een homp vlees (als in een steak, lamsbout of lever) met een paar rauwe wortelen. Vooral de hoeveelheid eiwitten leek ze belangrijk te vinden.


Van te veel seks word je ongelukkig

En wij maar denken dat je van seks nooit genoeg kunt hebben. Nou, mooi wel dus. Een nieuw onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat mensen die te veel seksen ongelukkiger worden. Carnegie Mellon University vroeg 32 getrouwde stellen om hun seksuele activiteiten te verdubbelen. De controlegroep van het onderzoek bevatte eveneens 32 stellen en zij hielden hun reguliere activiteit tussen de lakens aan. De stellen die vaker seks hadden werden niet gelukkiger. Door de verhoogde frequentie voelden de stellen juist minder verlangen naar elkaar. Ook het genot van seks van af. Conclusie: hoe zuur het ook is, we moeten onze woeste zelve een beetje onder controle houden.


Bron, bron, bron, bron, bron