5 dingen die je stiekem doet als je een nieuwe relatie hebt

Vrije tijd door Renée

Een nieuwe relatie is spannend maar hoe dan ook: jij ziet het helemaal zitten met hem. Dit zou weleens dé man kunnen zijn waar je al je hele leven op hebt gewacht. Eigenlijk zou je hem niet meer willen laten gaan en daarom doe je de volgende vijf dingen waarschijnlijk allemaal heel onschuldig.


1. Je laat je spullen bij hem achter na jullie sleep over.
Oeps, je borstel ligt nog bij hem en ook je rokje ben je vergeten om mee naar huis te nemen. Voordat hij het weet staan ook je tandenborstel en tampons in de badkamer, dus dat betekent dat het menens is.

2. Je denkt na over hoe jullie toekomst eruitziet - tot in de detail.
Oké, over een huwelijk nadenken is misschien nog een stap te ver, maar dat weerhoudt jou er niet van om te fantaseren over tripjes die jullie kunnen maken, hoe je de zomer met elkaar gaat doorbrengen en hoe je het huis zou inrichten als jullie samenwonen...


3. Je verwijdert het nummer van je fuckbuddy.
Je hebt heerlijke nachten met hem beleefd, maar wat ben je blij dat je nu echt een relatie hebt. Ja, hij had een lekkere kont en van die fijne brede schouders en hij bezorgde je een waanzinnige tijd, maar meer dan dat zit er niet in. Met een kleine steek in je hart verwijder je toch maar z'n nummer.

4. Je stalkt de Facebook pagina van z'n ex.
Jaloers aangelegd? Neuh. Maar je wil best weten met wie je vriend eerder in bed heeft gelegen. Dus voordat je het doorhebt heb je haar al opgezocht op Facebook en scroll je door haar foto's. Shit, ze was best knap...


5. Je doorzoekt zijn spullen.
Je mag dan wel z'n ex opzoeken op Facebook, een echte stalker ben je niet. Toch wil je wel weten welke deodorant hij gebruikt en wat de naam van zijn parfum is, dus ja: je doorzoekt zijn spullen. Of laten we het zo zeggen, je laat je ogen even goed vallen op wat er bij hem in de badkamer staat.

Bron, bron, bron, bron en bron