WTF 8 uur journaal van 18 mei 2015

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo kwam vandaag in het nieuws dat er een vis met benen is gevonden in Colorado, dat een tuinier uit Polen planten smokkelt in zijn onderbroek en dat jij waarschijnlijk je hele leven al op de verkeerde manier naar de wc gaat.

Vis met benen
Het Internet is in de ban van een vis. Met benen. Die vandaag langs een rivier in Colorado is gevonden. Een teken van evolutie of is het gewoon een dikke salamander? Het is niet bekend… Maar creapy is het zeker!

Tuinier smokkelt planten in zijn onderbroek
Dat het vandaag Wereld Plantendag is vinden we überhaupt al bizar, maar toen vandaag ook nog het nieuws naar buiten kwam dat een Poolse tuinman planten smokkelt in zijn onderbroek, keken we helemaal raar op. Op de luchthaven van Nieuw-Zeeland werd ontdekt dat de tuinfreak zijn slip vol had gestopt met flora uit zijn geboorteland. Laten we hopen dat het niet om cactussen gaat...

Je gaat verkeerd naar het toilet...
Squats alleen voor in de sportschool? Nee hoor, het blijkt dat de squat-beweging perfect is voor een grote boodschap in het kleinste kamertje. Beter zelfs dan de klassieke manier van je behoeftes doen; gewoon op de bril gaan zitten. Het is niet alleen hygiënischer om in een squat-beweging te toiletteren, volgens onderzoek is het ook beter voor je.

Bron, bron, bron.