Man sekst per ongeluk met tweelingzus van zijn vrouw

Lifestyle door Vrouwen redactie

Eens in de zoveel jaar gaat het gelukkig getrouwde stel naar Las Vegas. Gewoon, een fun tripje en wat quality time om te voorkomen dat hun huwelijk in de sleur belandt.

Ditmaal besloot de echtgenote om haar tweelingzus uit te nodigen omdat zij door een moeilijke periode gaat en middenin een echtscheiding zit.

Zusterlief mag qua uiterlijk veel op haar tweeling lijken, behalve de fake boobs dan, maar qua innerlijk verschillen ze nogal, volgens de lucky guy die met twee dames naar Vegas afreist en de hotelkamer met hen deelt.

De zusjes besluiten zich vol te laten lopen aan de bar. Het werd gezellig en ook meneer keek ietwat té diep in het glaasje. Jody, de gescheiden dame, had het naar haar zin met een man aan de bar, toen het echtpaar besloot om samen het hotelbed in te duiken. De hotelkamer was moeilijk te vinden, maar toen ze eenmaal aankwamen vlogen de vonken er vanaf in bed.

Na het hoogtepunt knuffelden ze wat en zat de man aan de borsten van zijn vrouw: die ineens wel heel plastic aanvoelden. De man was in shock en op dat moment kwam zijn vrouw schreeuwend binnen.

Hoewel de man niet helemaal meer bij zinnen was en er écht niet bewust van was dat hij seks had met een ander, zijn ze inmiddels gescheiden. Zijn excuus mocht niet baten. Vegas heeft de single twin sisters niet veel goeds gebracht. In ieder geval is het huwelijk uit de sleur gebleven...

Bron, bron, bron, bron en bron