Laat je papillen dansen met je huisgemaakte mozzarella

Eten door Vrouwen redactie

Say cheese! Want hier worden we vrolijk van en gek op kaas waren waren wij Hollanders sowieso al. Probeer dit irresistible hartige tussendoortje eens. Hè? Ja, we hebben het over Tortizza’s. Een pizza, ehh tortilla, nou ja... Alles in één. Pure verwennerij dus.

Mozzarella Kaasmaakset, Boska, €15,99

Voor de échte kaaskoppies raden we aan om zelf de mozzarella te maken met deze kaasmaakset. Sowieso dat die papillen van jou en je vriendinnen beginnen te dansen! En de credits gaan naar jou natuurlijk. Lekker voor erbij: zongerijpte tomaatjes, verse basilicum en een goede olijfolie is ook onmisbaar.

Hier alvast een receptje van Gewoon wat een studentje 's avonds eet voor jou en je eigengemaakte mozzarella, om je vingers bij af te likken.

Smeer de tortilla's in met zure room. Verdeel er de tomaatjes (in halfjes), mozzarella (stuk scheuren), parmaham (stuk scheuren) en basilicumblaadjes over. Strooi er wat peper en een scheutje lekkere olijfolie over. Zet de tortizza's 15 minuutjes op 200C in de oven, et voilà! Makkelijk, snel én super lekker.

Bron