WTF 8 uur journaal

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd het vandaag bekend dat het aantal seksuele relaties tussen leraren en leerlingen toeneemt, kwamen we erachter dat er minder bestrijdingsmiddelen in je bloed zitten als je volledig organisch eet en vond een vrouw een dode hagedis in haar zakje boerenkool.


Liefde tussen docenten en leerlingen
Het Belgische radiostation MNM vroeg aan haar luisteraars wie er een verhaal wilde delen over de verboden relatie tussen docent en leerling. Onder een valse naam kreeg het radiostation massale response van de luisteraars. Zowel leerlingen als docenten gaven zich bloot. Zowel hetero als homo. Al met al waren het heel veel meer reacties dan ze hadden verwacht.


Schoon bloed door organisch eten
In Zweden werd de bloedwaarde van een gezin gemeten dat "normaal" at. Wat wil zeggen dat ze niet organische aten. Drie weken lang aten ze organisch en de bloedwaarden zijn totaal veranderd. Er werd gekeken naar bestrijdingsmiddelen en van al die bestrijdingsmiddelen was na drie weken niks meer te vinden in het bloed. Dat terwijl deze bestrijdingsmiddelen bij de eerste meting wel degelijk meetbaar waren.


Dode hagedis in boerenkool
Een vliegje, een spinnetje, hooguit een worm vonden we wel eens in ons zakje groenten. Maar een dode hagedis is toch iets te gortig om in de boerenkool te vinden. Conclusie: de boerenkool was wel vers.


Bron, bron, bron, bron