15 tekenen waarom hij niet goed genoeg is voor jou

Vrije tijd door Mariëlle

Alsof er een sloopkogel door je buik wordt gejaagd. Alsof je een vel papier bent en je doormidden wordt gescheurd. Alsof je een rietje bent dat knakt. Het gevoel van een verbroken liefde doet pijn. Zeker als hij de boosdoener is. Zeker als het voor jou out of the blue komt. Maar get over it. Je kunt niet eeuwig in je zielige zelf blijven hangen. Er komt een moment dat je jezelf weer bijeen moet rapen. Verwijder de sloopkogel, plak het vel papier en trek het rietje weer recht. Kop op. Waarschijnlijk was hij niet eens goed genoeg voor je. Want:


1. Hij deed niet eens moeite voor je.
2. Jij moet altijd als eerste sms-en/bellen/whatsappen/mailen/facebooken/chatten, whatever, jij moest altijd initiatief nemen. Zelfs die moeite kon hij nog niet nemen.
3. Hij liet je vaak zitten en je kwam altijd op de tweede plaats. Dat is echt een slecht teken. Als een man zijn meisje wil zien, dan lukt hem dat. Hoe dan ook.
4. Als hij zegt dat hij op het moment geen vriendin wil, dan is dat ronduit een waarschuwing dat hij klaar is om te flikflooien.
5. Hij was ambitie- en doelloos. Zijn drijfveer tot succes ontbrak. Zelfs zijn luchtkastelen bestonden alleen maar uit gebakken lucht.


6. Hoe vaak trok je dit gezicht?
7. Je voelde je vaker rot dan gelukkig. Hoe vaak haalde hij het bloed onder je nagels vandaan?!
8. Hij kon je zo vreselijk bang maken. Bang voor van alles en nog wat. Bang dat je de verkeerde keuzes had gemaakt, bang dat hij toch niet de perfecte vader voor je kinderen kon worden, bang om alleen achter te blijven als je zou besluiten een punt achter je relatie te zetten, bang dat bepaalde situaties als ruzie en ontevredenheid gewoon bij een relatie horen en dat je je gewoon niet moest aanstellen.
9. Moeilijke onderwerpen? Dan had hij spontaan andere dingen te doen. Hij ontweek ze gewoon. Mietje.

10. Zijn vrienden stonden altijd op de eerste plek. Want voor hen kon hij wel tijd vrijmaken.
11. Hij belde alleen heel laat of in het weekend. Twee woorden: booty call.
12. Het deed hem niks als je dreigde om het uit te maken. Hij nam niet eens de moeite om te doen alsof. Hij zag er waarschijnlijk alleen maar het voordeel van in dat hij het dan niet meer hoefde te doen.
13. Zijn social media accounts waren ineens van de aardbodem verdwenen. Hij was onvindbaar voor jou. Dat betekent niet veel goeds. Die jongen had weinig goeds in zich en wilde niet dat jij dat zou uitvogelen.
14. Hij heeft inmiddels alweer een ander. Het is dag 5 van jullie vrijgezelle bestaan.
15. Conclusie: het uitmaken was echt het beste wat hij ooit voor jou heeft gedaan.


Bron, bron, bron, bron