WTF 8 uur journaal

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd het vandaag bekend dat een chirurg een been amputeerde met een zaag die hij in een kast vond, dat je met je eigen bloed je flamoes weer een beetje kun oppeppen en dat er duizenden reuze kwallen rondzwemmen aan de Britse kust.


Beenamputatie met gevonden zaag
Tijdens het amputeren van een been ontdekten de chirurgen een metalen plaat in het been van de patiënt (/slachtoffer). Daarom wilden ze een zaag kopen, maar de plaatselijke DIY-winkel was gesloten. Toen zat er niks anders op dan een zaag zoeken. In een kast vonden ze hun winst en ze besloten de gevonden zaag te gebruiken voor de amputatie. Ontsmet volgens de regels en wel, maar het blijft creapy. De operatie is verder, voor zover bekend, vlekkeloos verlopen.


Bloed verjongt vajayjay
Zoals Kim K. -we besteden maar ietsiepietsie aandacht aan haar- haar gezicht liet injecteren met haar eigen bloed, schijn je ook je down there onder te kunnen injecteren met je bloed. Het effect zou hetzelfde zijn: verjonging. Vrouwen zouden daar na het baren van kinderen namelijk vaak behoefte aan hebben.

Joekelse kwallen aan de Britse kust
Er krioelt een mega zwerm aan reuze kwallen langs de Britse kust. Sommige van hen zijn zo enorm dat ze de maten van een boot voorbijstreven. Deze joekels wil je echt niet tegenkomen tijdens een gezellig dagje bootje varen. Als je wilt zien hoe groot ze zijn, check dan even hier.


Bron, bron, bron, bron, bron