WTF 8 uur journaal

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd vandaag bekend dat een Deens radiostation live een konijn heeft vermoord, een jongen gereïncarneerd is en er een baby met twaalf vingers en twaalf tenen geboren is.


Deens radiostation vermoord een konijn on air
Een radiostation in Denemarken heeft tijdens een uitzending een baby konijn vermoord om aandacht te genereren voor dierenmishandeling in de landbouw industrie. Daarna werd het konijn mee naar huis genomen om op te eten. Degene die het konijn dood maakte zorgde er eerst voor dat de nek goed gebroken was, zoals hij van een dierentuinmedewerker had geleerd. Ugh!


Real life reïncarnatie, het bestaat
Een Australische moeder heeft ontdekt dat haar 4-jarige zoon in zijn vorige leven een soldaat was tijdens de Eerste Wereldoorlog. Zo lang ze herinnert heeft hij last van zijn keel. Toen hij later gedetailleerd dingen over de oorlog vertelde en wat er was gebeurd wees het dus op reïncarnatie, omdat het onmogelijk is om iets te verzinnen wat zo waarheidsgetrouw is... Een bijzonder verhaal is het in ieder geval, maar of het waar is?


Baby geboren met twaalf vingers en twaalf tenen
Heel bijzonder: er is een baby geboren met maar liefst twaalf vingers en twaalf tenen. De dokter is verbaast, maar de moeder kan er wel om lachen. "Die extra vingers kan ik wel gebruiken!" De vraag is nu of de extra vingers en tenen worden verwijderd of dat de baby het houdt. Ze zijn in ieder geval al bezig met geld inzamelen zodat de baby zich goed kan ontwikkelen. To be continued?

Bron, bron, bron, bron