WTF 8 uur journaal

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo waren vandaag de laatste eindexamens, maar daar gaan we het even lekker niet over hebben, want elk slachtoffer daarvan is al lang blij dat het voorbij is. Waar we het wel over gaan hebben is dat Giel Beelen boze mensen in zijn nek heeft hijgen, de menselijke Ken zich een paar vleugels laat aanmeten en dat studenten uit Antwerpen een dakloze helpen om zijn leven weer op de rit te krijgen.

Giel toch!
Giel Beelen bedoelde het zo goed, maar het pakte allemaal wat onhandig uit. Om aandacht te vragen voor borstkanker riep hij met de Hold a Coke With Your Boobs Challenge vrouwen op om een blikje cola vast te houden met hun borsten, zonder hun handen te gebruiken. Maar veel vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad kunnen dit juist niet omdat ze één of allebei de borsten zijn verloren...


Ken krijgt vleugels
Justin Jedlica was al vrij bekend door zijn BIZARRE operaties. Hij liet zichzelf namelijk voor $250.000,- ombouwen tot de menselijke Ken (je weet wel, die vent van Barbie) en nu laat hij ook nog een paar vleugels in zijn schouderbladen planten. Oh Em Ge! Hier wil je meer van weten, dus bekijk vooral de video hieronder (vleugels vanaf minuut 26).

Studenten redden daklose
Een Antwerpse dakloze vroeg aan drie studenten om €1,00. Toen wist hij nog niet dat die vraag zijn leven zou veranderen. De studentes wisten dat zelf eigenlijk ook nog niet. De man begon zijn verhaal te vertellen en de reden waarom hij dakloos was. Door het verhaal kwamen de dames op het idee om Project Benny op te zetten. Ze willen hem hiermee helpen om zijn leven weer op de rails te krijgen. Onder het mom van: "Iedereen verdient een tweede kans".

Bron, bron, bron, bron, bron