7 dronken types - welke ben jij?

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een beetje tipsy kan sexy zijn, maar echt dronken worden is nooit charmant. Wij hebben verschillende soorten dronken types voor je op een rijtje gezet. Zeker weten dat jij je ook wel eens misdragen hebt als één van de dronken dropjes hieronder. Guilty?

1. Je bent sexy dronken.
Je voelt je zó sexy dat het er helaas lachwekkend uitziet en je je de volgende ochtend (lees: de rest van je leven) het liefst onder je deken wilt verstoppen in de hoop dat iedereen vannacht zo snel mogelijk vergeet.

2. Jij wordt stoer dronken.
You Are The Bomb. En dat shotje? Dat doet jou toch helemaal niks.

3. Sneak-in dronken.
Je merkt niks, niks en nog eens niks, maar die wijn blijft maar komen. Totdat dat ene cruciale moment waar alles in een klap verandert. En de volgende ochtend? Hello kater.

4. Emotioneel dronken.
Na een paar drankjes bekijk je het leven ineens van een heel andere kant. En zo zoetsappig is het allemaal eigenlijk helemaal niet. Je emoties worden je de baas.

5. Jij bent die blije, blije, blije, dronken vriendin.
Het maakt niet uit wat er aan de hand is, maar dat het grappig is staat vast. Zelfs die tranen van je kleine buurmeisje toen haar vis het hoekje om was gegaan schijnen ineens hilarisch te zijn. Maar dat geeft niets, want je lach is zó aanstekelijk en iedereen in je buurt wordt vrolijk van je.

6. Na een paar drankjes word jij de koningin van de dansvloer.
You've got moves like Jagger. En als de rest het daar niet mee eens is? Jammer dan!

7. Oops-dronken, waarschijnlijk herken je jezelf meteen als jij hieronder valt.
The morning after? Spijt. Alles waar jij nog aan kunt denken is spijt. Waren die drankjes het écht waard om je zo te misdragen vannacht? Nee. Of toch?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron en bron