Zwembaden met de mooiste uitzichten

Reizen door Vrouwen redactie

Ga jij toevallig dit jaar naar Griekenland? Lucky you, want daar vind je de allermooiste zwembaden van Europa. Althans, dat is onze bescheiden mening. ;-) Wij willen in ieder geval zo snel mogelijk een ticket naar Corfu, Peloponnesos of Kreta boeken en na het zien van de foto's wil jij dat waarschijnlijk ook!


Villa Theresa, Corfu
Zie jij jezelf al liggen aan dit zwembad in Corfu? Wij onszelf wel, hoor! Het uitzicht op zee is adembenemend en in de verte het zicht op Albanië maakt je vakantie. Oh en heb je genoeg van het zwembad? Dan sta je binnen no time op het strand.



Kalithea view, Corfu

Dit is nog zo'n plekje die je eigenlijk niet mag overslaan als je ooit naar Griekenland gaat. De appartementen zijn hier alleen al gebouwd vanwege het uitzicht en wij begrijpen wel waarom. Het enige wat nu nog ontbreekt is een goed glas wijn. Hier vermaak je jezelf wel even!


Ryalos Villas, Peloponnesos

Mariëlle van Vrouwen.nl is al op Peloponnesos geweest en eerlijk... Als je dit zwembad ziet wil je ook meteen gaan. Je waant jezelf op een luxe resort in Azië, terwijl je in werkelijkheid slechts op een paar uur vliegen vanaf Amsterdam bevindt. Te mooi.


Ellotis Villas, Kreta

Als je denkt dat Kreta alleen maar een feestbestemming is, dan heb je het helemaal mis. Wil je jezelf even wanen in landelijke luxe? Dan zit je hier op de goede plek. Hier kun je je namelijk prima een tijd terugtrekken van je werk om even totaal te ontspannen... Heerlijk.



Appartement Nymphes, Kreta

Wil je er een week tussenuit met je vriend of man? Dan is dit waarschijnlijk the place to be. Hier word je Griekse droom pas werkelijkheid. Denk aan witte huizen met blauwe luiken, een uitzicht waar je u tegen zegt en vooral: rust. Oh, je bevindt je 300 meter boven de zee, dus beter kan niet. Neem een duik en geniet!