WTF journaal van donderdag 23 juni

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd vandaag bekend dat een Chinese man 150 gebruikte slipjes bewaarde, Sicilië gratis huizen weggeeft en hoe een jongen zich letterlijk en figuurlijk klem heeft weten te zuipen.

Gratis huizen in Sicilië
Als gevolg van de leegstand heeft het Siciliaanse stadje Gangi een innovatieve manier gevonden om de bevolkingscijfers op te krikken: ze geeft gratis huizen weg. Wel moeten de nieuwe eigenaren hun huis binnen vier jaar een beetje opknappen. Inmiddels is er een flink wachtlijst voor een gratis vakantiehuis in het pittoreske stadje.

Man bewaart 150 gebruikte slipjes in zijn bed
Een 44-jarige Chinese man verzamelde drie jaar lang gebruikt vrouwenondergoed. In zijn bed werden maar liefst 150 slipjes gevonden tijdens een huiszoeking. Zijn excuus? ‘Die heb ik nodig om in slaap te komen’. Wauw… That’s gross.

Hij heeft zich letterlijk klemgezopen
Een Britse twintiger feestte tot diep in de nacht met zijn vrienden. De nodige borrels sloeg hij achterover en last but not least: hij slaagde erin om zich klem te zuipen. Jawel, hij werd wakker met een fietsslot om zijn nek. Waar de sleutels waren? Die hadden zijn vrienden weggegooid. Mams bracht hem naar de brandweerkazerne, waar ze hem met een slijptol bevrijd hebben van het slot. Die lastige Britten ook...

Bron, bron, bron, bron, bron en bron