WTF journaal van 24 juni

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd vandaag bekend dat jonge scholieren een soavoorkomende condoom ontwikkelden, dat Google Sheep View(!) bestaat en dat een Amerikaanse baby van nog geen twee jaar oud door luxe restaurants uitgenodigd wordt om gratis te komen eten.

Condoom die van kleur verandert bij soa
Geloof het of niet, deze geniale uitvinding is bedacht door drie scholieren van rond de 13 jaar. Zijn er infecties als chlamydia en syfilis aanwezig? De bacteriën worden meteen herkend en de S.T.EYE condoom waarschuwt je door van kleur te veranderen.

Google Sheep View
Há! We zijn veel gewend van Google… En de verwachtingen zijn altijd hoog. Maar van Google Sheep View zijn we gewoon meteen fan. Zonder twijfel. Wollige wezentjes van over de hele wereld spotten. Schaapjes in allerlei soorten en maten. Na een paar sheep ehh- shotjes waarschijnlijk nóg leuker. Klik hier voor some fun.

Food Baby wordt uitgenodigd door luxe restaurants voor gratis dinnertjes
De nog maar één jaar oude Matthew Chau is al wereldberoemd in de culinaire scene vanwege zijn vader die een Instagramaccount voor hem aanmaakte. Op Instagram verschijnen foto’s van het kleintje met altijd een restaurantmaaltijd. Het account heeft inmiddels al bijna 45.000 volgers. Food Baby wordt nu al door verschillende restaurants uitgenodigd voor een gratis culinair hoogstandje. Naar vlees, friet en ijs gaat zijn sterke voorkeur uit. Als dit later geen foodie wordt...

Bron, bron, bron, bron, bron en bron