WIN: 5x beautypakketten via Kruidvat + kaarten voor Symphonica in Rosso

Vrije tijd door Renée

Je bent binnen.... Binnen in mijn hart, binnen in mijn ziel, van BINNNEEEEN... Uh ja, onze guilty pleasure CD van Marco Borsato wordt inmiddels grijs gedraaid op de redactie van Vrouwen.nl. Exclusief bij Kruidvat krijg je nu tijdelijk een verzamel-cd met alle hits van Marco Borsato bij aankoop van 2 Procter & Gamble producten en de Vrouwen.nl-redactie heeft 'm: zo komen we nu eenmaal in de zomerstemming. ;-)

Wij zijn helemaal klaar voor de zomer, maar ben jij dat ook? Want hoe kun je de zomer(vakantie) beter beginnen dan met een pakket vol hitproducten? Precies. Omdat wij bij Vrouwen niet de beroerdste zijn hebben we maar liefst 5 te gekke beautypakketten geregeld én maak je ook nog eens kans op 2x2 kaarten voor Marco Borsato's Symphonica in Rosso op 28 oktober.


Wil jij jezelf helemaal nummer 1 voelen deze zomer, net zoals Marco Borsato op het podium? Dan heb je daar de volgende producten voor nodig:

• Olaz Total Effects dagcrème met SPF 15, van 's werelds nummer 1 in vrouwelijke gezichtsverzorging.
• Max Factor Glamour Extensions 3-in-1 mascara, de snelste stijger op de hitlijst voor bewonderende blikken.
• head&shoulders Instant Relief, de shampoo-hit bij het onmiddellijk bestrijden van een jeukende hoofdhuid en het aanpakken van roos.
• Dreft original handafwas, de onovertroffen evergreen (sinds 1898!) onder de handafwasmiddelen.
• Venus Snap on the move scheersysteem, hét succesnummer voor actieve vrouwen.
• Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor, de gouden formule tegen droge en statische zomerlokken.
• Oral-B Pro Expert multi-bescherming tandpasta, niet alleen voor topzangers de absolute nummer 1 op het gebied van mondverzorging.
• Gillette Fusion ProGlide met FlexBall™ technologie, de grootste innovatie-hit in de geschiedenis van Gillette.

Koop je twee van deze producten bij Kruidvat, dan krijg je de CD Samen Voor Altijd van Marco Borsato bij je aankoop. Leuk weetje: deze CD is exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar! Een echte musthave voor de diehard Marco-fan.

Voor Vrouwen.nl is 5x een pakket samengesteld met al deze producten en wie weet ben jij wel één van de gelukkige winnaars! Om de zomer helemaal goed te beginnen krijg je er ook een gesigneerde CD Samen Voor Altijd van Marco Borsato bij. Het pakket heeft een waarde van ruim €90.

Wil jij maar al te graag kans maken op een compleet pakket met CD of wil je aanwezig zijn bij Marco Borsato's Symphonica in Rosso op 28 oktober? Dan hoef je niet veel te doen! Vul het formulier hieronder in, geef antwoord op de vraag en wie weet krijg jij bericht dat je één van de winnaressen bent.

PS: Niet gewonnen maar wil je wel de CD bij Kruidvat, bemachtigen? Bij aankoop van twee Procter & Gamble producten krijg je de CD mee én maak je kans op twee gratis Symphonica in Rosso kaartjes. Let wel op dat deze actie tijdelijk geldt, dus wees er snel bij.