WTF journaal van 30 juni

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo werd vandaag bekend dat een baas 18 miljoen dollar moet betalen na seks met zijn werknemer, is er een werknemer van de Pizza Hut betrapt met zijn handen bij zijn ballen en zijn er waaghalzen gespot waarbij het kippenvel op je armen schiet bij het zien van de foto's.


18 miljoen dollar voor een potje seks
Hanna Bouveng uit New York heeft echt de slechtste baas ooit. Eerst randt hij haar aan en vervolgens ontslaat hij haar zodra hij er achter komt dat ze een vriend heeft. Gelukkig wordt hij goed terug gepakt en moet hij een schadevergoeding van 18 miljoen dollar betalen. Natuurlijk kan geld zoiets vreselijks niet goedpraten, maar het zal de pijn wellicht wat verzachten.


Pizza Hut medewerker met handen bij zijn ballen
En jij maar denken dat de kaassmaak van je pizza afkomstig is van de vier kazen waarmee je hem hebt laten beleggen. But it is not. Bij de Pizza Hut is een medewerker betrapt terwijl hij met zijn handen aan zijn kruis zal. Binnenboord.


Te enge vakantiefoto's
Leonardo Edson Pereira van 23 en zijn vriendin Victoria Medeiros Nader van 18 maakten de bovenstaande foto's op een hoogte van bijna 3000 feet boven Rio en de Atlantische Oceaan. Dan ben je toch gestoord?!

Bron, bron, bron