WTF journaal van 2 juli

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo werd vandaag bekend dat een jongen een duizendpoot van 10 centimeter uit z'n oor trekt, een dolfijn een vrouw in een boot bespringt (en haar enkels breekt) en de regenboogfoto's op Facebook is een sociaal experiment.


Jongen trekt duizendpoot van 10 centimeter uit zn oor
What. The. Actual. Fuck. Het is een nachtmerrie van iedereen: een beest dat in je oor kruipt. De 14-jarige Grant Botti werd 's nachts ineens wakker met een verschrikkelijke pijn in z'n oor. Bleek dat er even een duizenpoot inkroop. Grant trok en trok totdat het beest eindelijk zijn oor wilde verlaten en je begrijpt vast wel dat hij even in shock was. Uiteindelijk laat het beest schade aan Grant's trommelvlies achter - waarvoor bedankt - en bezorgt dit kruipsel hem waarschijnlijk slapeloze nachten. Brrrr.


Deze dolfijn bespringt een vrouw
Je hebt vast weleens gehoord dat hondjes mensen 'aanrijden', maar dat dolfijnen dat ook doen is een heel ander verhaal. Een dolfijn in Californië was iets te enthousiast toen het in een boot met passagiers sprong. Het belandde zo op een vrouw die door dit ongeluk haar enkels brak. Dat wens je niemand toe...


Regenboogfoto's op Facebook is een sociaal experiment
Meer dan 26 miljoen mensen hebben het regenboog filter over hun foto's gedaan en het ingesteld als profielfoto op Facebook. Dat deden zij om het homohuwelijk te steunen. Nu blijkt dat het misschien wel gaat om een sociaal experiment waarbij Facebook data van gebruikers verzamelt... Facebook ontkent het verhaal. Uhuh. Dat geloof je niet 1, 2, 3.

Bron, bron, bron